Instantly Ageless

Instantly Ageless anti rimpel creme / anti wallen creme

Instantly Ageless ™ is een krachtige anti rimpel creme die snel en effectief werkt bij het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering. Het Revolutionaire ingrediënt argireline werkt als een botox. Instantly Ageless ™ anti rimpel creme herstelt de huid en minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en poriën en egaliseert de huid.

Het werkzame bestanddeel in Instantly Ageless anti rimpel creme is Argireline

Dit is bekend om de aanzienlijke resultaten in de anti-aging. Het is een hexapeptide wat werkt als een botox bij het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Argireline blokkeert de neurotransmitters (zenuwsignalen) die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, zonder deze spieren te verlammen (zoals botox). De natuurlijke uitdrukking en bewegingen blijven behouden, terwijl de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van rimpels zich ontspannen. Dit veroorzaakt een significante vermindering in de diepte en grootte van fijne lijntjes en rimpels en helpt deze voorkomen en verminderen.

VOORDELEN INSTANTLY AGELESS

Zichtbaar vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.
Wist de verschijning van donkere kringen en wallen onder de ogen
Minimaliseert de zichtbaarheid van poriën
Verfijnt de huidtextuur
Geeft de huid een matte uitstraling.
Herstelt de huid voor een optimale uitstraling.

GEBRUIKSAANWIJZING INSTANTLY AGELESS

Zorg dat uw huid goed gehydrateerd is! dus breng van te voren een creme aan. De huid mag niet droog zijn. Breng daarna een geringe hoeveelheid Instantly Ageless anti rimpel creme aan op uw vinger en verspreid (niet teveel uitsmeren) de creme over uw vinger zodat u aan allebei de vingers een transparante creme krijgt. Dep(niet smeren) met 1 vinger op het te behandelde gebied en laat het vochtig op de huid intrekken, uitdrukkingsloos voor 2-3 minuten. U kunt er een ventilator voor zetten zodat het sneller droogt. Als de creme wit uitslaat dan weet u dat u teveel creme heeft gebruikt. Een tube kunt u 2-3 dagen gebruiken afhankelijk van individueel gebruik.

Wilt u distributeur worden? Instantly Ageless anti rimpel creme voor inkoopprijs kopen?
Neem contact met ons op via het contactformulier.